Uitslagen NIWA; tien man met lol!

En de winnaar is….

Ondanks problemen met de inschrijving toch nog tien bootjes aan de start tijdens een zon overgoten wedstrijd weekend op het ONK Sprint water dit najaar.
Gewonnen door Olympiajol Rookie Maurice Schonk die tijdens de Goldcup al bewees niet voor het eerst de helmstok te hanteren. Met 4x1 en een 3 was Maurice de Nederlands Kampioen van waarschijnlijk vóór zijn geboorte jaar, Jan Krom (1,1,2,2,3) nipt te snel af.
De vraag blijft dus even wie het meest trots kan zijn want vijfenvijftig jaar(!!) na zijn kampioenschap van 1966 heeft Jan natuurlijk weer eens bewezen dat met beschaafde wind hij nog steeds iedereen de baas kan zijn. De Duitsers hebben Knut maar wij hebben Jan! 
Trouwens nummer drie, Titus Brandsma voer ook al Olympiajol voordat Loekie de Leeuw reclame voor de TV reclame ging maken. 
En nog zeven man, inclusief Niek als andere Rookie en Jan Willem met zijn spiksplinternieuwe NED 700, hadden een lekker weekend.

Enfin; een paar van hen stappen snel in de auto voor een lange reis naar de Italiaanse EURO bestemming. Maurice mag daar gaan toetsen of hij tijdens deze sterke internationale competitie ook hoog kan vliegen. Hoewel ook bericht is ontvangen dat hij helaas niet zal afreizen naar Garda. Maar deze prijs zit alvast in zijn knip en dat kan zeker niet iedere Rookie in zijn eerste O-zomer zeggen!————————————————————————————————————————-

De inschrijving voor de NIWA op 14 en 15 augustus blijft problemen geven.

Vandaag heb ik weer 4 O-jollen doorgegeven. Helaas staan die niet bij de ingeschreven O-jollen omdat het hen niet gelukt is zelf in te schrijven.

Wil je begeleiding/hulp bij het inschrijven dan kun je Sjaak Weststrate, webmaster Noord-Zuid, bellen op nummer +31629570028, of het aan mij doorgeven +31629469756 of t.meus@kpnplanet.nl. In dat laatste geval ben je niet te zien op de lijst, maar wel ingeschreven.

Er heeft zich al een leuk groepje opgegeven, dus kom ook!

Hoop je te zien komend weekend, op het water waar in oktober het NK Sprint plaats vindt.

 

Theo

nzn_800x522 nzn_800x522
NIWA 21 NIWA 21
niwa-medium niwa-medium
N-Z Nieuwkoop N-Z Nieuwkoop