Paashaaswedstijden Reeuwijk 2018 (2 x inschrijven!)

ingevoerd op 16-03-2018

Beste zeilers,

 

Data 31 maart-1 april

Op za 31 maart en zo 1 april wordt het nieuwe zeilseizoen 2018 traditioneel geopend met de  Paashaaswedstrijden in Reeuwijk, zoals altijd voortreffelijk georganiseerd door de Watersportvereniging Elfhoeven.

 

Dit leuke evenement verdient alle aandacht vanwege de mooie wedstijden op de Elfhoevenplas en het sociale walgebeuren met een hoop gezelligheid.

 

Olympiajol etentje- bierkroeg

Bij voldoende animo kunnen we een etentje organiseren in Gouda, met aansluitend een bezoek aan een hele speciale bierkroeg in Gouda.

We stemmen dit zaterdagmorgen effe met elkaar af wie er willen meegaan.

 

Inschrijven

Wacht niet tot het laatste moment met inschrijven, mooi zeilweer is ons nm toegezegd, zodat het wedstijd comité met een grote groep vrijwilligers goed gemotiveerd is ons allen een goed zeilevenement te bezorgen.

 

Schrijf in via de IOU-NED website en ook graag via de site van  Elfhoeven

 

Inschrijven Paashaaswedstrijden Elfhoeven (http://www.elfhoeven.nl/index.php?id=44&code=706&noaccount=1)

 

Inschrijven Paashaaswedstrijden Reeuwijk via IOU (http://www.o-jol.nl/custom/inschr/inschrijven.php?event_id=2003&titel=Paashaas%20Reeuwijk%3C/b%3E%3Cb%3E)

 

Overnachten,

Zeilers met evt. hun aanhang  kunnen op het terrein van Elfhoeven terecht met campers en tenten.

Voor degene die graag blijven overnachten heb ik mijn Plashuis te beschikking met 4 vaste slaapplaatsen met evt. een paar op de grond. Het beschikt over alle comfort en is gratis.

Graag van te voren even aan mij opgeven wie hier gebruik van wil maken via de mail t.opdweegh@gmail.com of telefonisch onder 06 53 372 738.

 

Namens de Vloten Reeuwijk, Rotterdam heten we jullie van harte welkom,

Ton Op de Weegh NED 17

Mail:         t.opdeweegh@gmail.com

Telefoon: +31 (0)6 53 372 738 

download download